Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ζάλογγο, το Κάστρο της Λευτεριάς !!!

Ζάλογγο Το Κάστρο της Λευτεριάς 607
Το Ζάλογγο στο «Ζάλογγο: Το Κάστρο της Λευτερίας» του 1959 σε σκηνοθεσία του Στέλιου Τατασόπουλου και μουσική του Μάνου Χατζιδάκι με πρώιμο επαναστατικό υπερθέαμα και cult προδότη τον Δήμο Σταρένιο. 

Τα Γιάννενα στη «Λίμνη των Στεναγμών» του Γρηγόρη Γρηγορίου την ίδια χρονιά με την Ειρήνη Παππά στο ρόλο της κυρά-Φροσύνης και τον Τζαβαλά Καρούσο Αλή Πασά και το Μεσολόγγι στην βουκολική «Εξοδο του Μεσολογγίου» το 1965 του Δημήτρη Δούκα με τον Μάνο Κατράκη σε άτεχνο επικό ύφος και άφθονο χορό της κοιλιάς. 
[Το ανωτέρω προέρχεται από την ακόλουθη ιστοσελίδα : http://flix.gr/articles/1821-greek-movies.html]

η ανωτέρω ταινία ευρίσκεται εις το ακόλουθο ενεργό λίγκ :



https://Kinimatografosteatro.blogspot.com/- Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σ - Nibbly-Quibbly The Goat, Ukraine (fairy tale) / Nibbly-Quibbly la capra, Ucraina (fiaba) / Nibbly-Quibbly Η κατσίκα, Ουκρανία (Λαϊκό παραμύθι)

  Nibbly-Quibbly The Goat, Ukraine (fairy tale) - Nibbly-Quibbly The Goat, Ucraina (fiaba) - Nibbly-Quibbly Η κατσίκα, Ουκρανία (παραμύθ...